Bisa, 48 godina, Smederevo

usamljena dama za upoznavanje

Usamljena dama za upoznavanje

O sebi: Sve što radim, radim polako i sa velikom pažnjom i trudom. Bitno mi je kako se osećaju ljudi oko mene. Ništa me ne košta da kažem zdravo i izvini, molim i hvala. Kažu da sam veoma kulturna, nežna i osećajna i puna ljubavi. Nekad mi kažu i da ih podsećam na mamu, a ja se često pitam kako to da protumačim.

Umem da umesim kiflice, zamotam sarmu ili neke fine kolače i naravno umem i volim da kuvam. Kod mene važi pravilo, nešto slatko mora uvek da ima. Koliko god da je žena obrazovana, mora da zna da kuva i kuća mora da joj je čista.

To je mene moja majka naučila još odavno, dok sam bila mala devojčica i ja to pamtim i radim sve tako. Moj muškarac mora uvek da bude zadovoljan i srećan pored mene. Doduše, sad ga nemam, ali želim da ga imam.

Tražim: Simpatičnog i ljubaznog muškarca za vezu. Svakom treba dodir i pažnja, a meni to fali i to dosta. Usamljena sam zadnjih par meseci. Zato sam se ohrabrila da se učlanim na sajt za upoznavanje i da sama nešto promenim.

Dosta mi je više da budem usamljena i nesrećna bez ljubavi. Želim da se prvo upoznamo, a kasnije da se to razvije u nešto više. Verujem da ću jednog dana i ja biti srećna u ljubavi.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Bisa TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
BisaSM TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

usamljene dame za vezu Smederevo